Header NL Schaatstijden

Veel gestelde vragen

Waar wordt de informatie opgeslagen?

De app is geschikt gemaakt voor het opslaan van de gegevens in Apple's iCloud. Indien je hebt aangegeven dat je hiervan gebruik wilt maken, kunnen de gegevens uit deze app op meerdere devices worden gedeeld. Mits je natuurlijk gebruik maakt van het zelfde iCloud account op deze devices. Beschik je niet over een iCloud account of wil je de gegevens toch niet delen met andere devices, dan kunne de gegevens ook lokaal op de iPad worden opgeslagen. Het is aan te raden om de iCloud opslag te gebruiken, in verband met een nog te ontwikkelen (gratis) iPhone applicatie. Deze applicatie put dan uit dezelfde gegevensbron.

 

Hoe worden de leeftijdscategorieën bepaald?

De leeftijdscategorieën, zoals deze in de app worden getoond, zijn bepaald door de KNSB. Voor het bepalen van de categorie geldt de leeftijd van de schaatser op 1 juli. Voor het schaatsseizoen 2016-2017 geldt dus de leeftijd van de schaatser op 1 juli 2016.

 

Ik zie geen wedstrijden?

Het niet tonen van de wedstrijden kan komen doordat er nog geen wedstrijden zijn opgevoerd voor het huidige seizoen. Ga naar Instellingen om te controleren of het juiste seizoen is geselecteerd.

 

Mocht je vraag hier niet vermeld staan gebruik dan het contactformulier om je vraag te stellen.