Uitslagen

Uitslagen

Met behulp van dit scherm kan je op de wedstrijddag of erna de uitslagen vastleggen.

Per rit kunnen de tijden worden vastgelegd. Na het openen van het scherm wordt een overzicht getoond van alle ritten op een bepaalde wedstrijddag. Tik rechtsboven op de link "Selecteer wedstrijd" om een andere wedstrijd te selecteren. Het overzichtscherm toont:

  • de afstand
  • het ritnummer
  • de kleur van het bandje
  • het huidige persoonlijk-, seizoen- of baanrecord
  • de eindtijd
  • indicaties voor een nieuw persoonlijk-, seizoen of baanrecord en een eventuele valpartij

Het invoeren van de tussentijden en/of eindtijden van een rit kan worden gedaan door de desbetreffende rit te selecteren in de tabel. Indien twee geregistreerde schaatsers in dezelfde rit rijden kunnen de tijden voor beide schaatsers gelijktijdig worden vastgelegd. In de header van de tabel worden de naam van de rijder en zijn of haar persoonlijk-, seizoen- of baanrecord op de afstand getoond. Met behulp van de switches in de header kan worden aangegeven of een schaatser gevallen of gediskwalificeerd is tijdens de rit. Indien een rijder gediskwalificeerd is, worden al zijn/haar tijden uit het overzicht verwijderd.

In de tabel kunnen de verschillende doorkomsttijden van de rijder wordt geregistreerd. Na het selecteren van een tekst-veld wordt een toetsenbord getoond voor het vastleggen van de doorkomsttijd (minuten, seconden en honderdsten). Met behulp van de knoppen 'Volgende' en 'Vorige' kan snel worden gewisseld tussen de verschillende velden. Het is niet noodzakelijk om tijdens de race alle tijden vast te leggen. Dit kan eventueel ook op een later tijdstip. Indien een doorkomsttijd wordt gevuld met een ongeldige waarde, dan wordt dit weergegeven door een rode achtergrond kleur van het tekst veld.

Als een doorkomsttijd is ingevuld, dan wordt direct de rondetijd en het verschil met het persoonlijke record berekend. Indien de doorkomsttijd van de rijder onder het huidige persoonlijke record rijdt, dan wordt het verschil in groen weergegeven.

 

Bovenaan het overzichtscherm staat een knop 'Exporteren'. Deze knop kan worden gebruikt om een e-mail bericht te maken, waarin de resultaten van de wedstrijd worden opgenomen. Deze functie is bedoeld voor het delen van de resultaten met andere personen.

© 2018 - 2024 Schaatstijden | Cookieverklaring | Privacy verklaring