Welkom op de site voor de iPad app voor het registeren van schaatstijden.

De ideale applicatie voor schaatstrainers en coaches. Deze app is speciaal ontwikkeld voor het bijhouden van de vorderingen van schaatsers per afstand. Per seizoen kunnen wedstrijden worden vastgelegd. Na het vastleggen van de gereden tijden voor een afstand, kunnen de vorderingen van de schaatsers worden bekeken. Ook heb je de mogelijkheid om de prestaties van de schaatsers weer te geven in grafiek vorm en dus onderling te vergelijken.

Op deze site kun je extra informatie vinden over het gebruik van deze app. Klik op één van de menu-items onder het kopje "Over de app" om meer informatie te krijgen over de verschillende functionaliteiten in de app. Onder het menu-item "Contact" worden de meest gestelde vragen over de app beantwoord. Ook kan je hier een formulier vinden om contact op te nemen met de makers van de app. Dit formulier kun je gebruiken om vragen te stellen of opmerkingen te versturen. Onder het menu-item "Updates" kan je extra informatie vinden over de verschillende versies van de app.

Mocht u de app nog niet hebben, gebruik dan onderstaande knop om hem te kopen. Let op: Deze app is beschikbaar voor IOS7 of later.

Veel plezier met het gebruik van de app,

Tino Loos

© 2018 - 2024 Schaatstijden | Cookieverklaring | Privacy verklaring